(8 t/m 12 jaar)

In samenwerking met Jeugdtheaterschool Dordrecht organiseerd Prego het Theateravontuur. Houd je van theater en wil je leren zeilen? Dan is dit helemaal geschikt voor jou!

Samen met andere kinderen ga je een week op pad. Je zeilt, maakt theater en viert vakantie op het water. Het bijzondere is dat je aan boord van een schip woont. Met de ‘Avontuur’ of de Halve Maan vaar je elke dag naar een andere plek. Zo ontdek je Friesland vanaf het water en word je iedere dag ergens anders wakker.

Je krijgt acteer- en dansworkshops van docenten van de JeugdTheaterSchool Dordrecht. Met de van Prego Zeilzwerven zeil je in een valk. Naast zeilen en theater maken heb je ook tijd om vakantie te vieren: kampvuur maken, lekker afkoelen tijdens een waterspel, knutselen, bommetjes competitie, een feestmaal koken, bonte avond en nog veeeel meer!

 

Begeleiding

De schipper, maat en theaterdocente begeleiden deze . Ze zijn opgeleid door Prego Zeilzwerven en de Jeugdtheaterschool hebben hart voor zeilen én theater. Daarbij zijn het mensen die gewend zijn om met groepen te werken en staan ze garant voor een week met veel plezier met de daarbij horende veiligheid. Dit op zowel fysiek, als emotioneel niveau.

Data en prijzen

Code Vertrek Aankomst Kosten Aanbetaing
TAW5 zo 10 aug 19.00 u vrij 15 aug 15.00 u € 405 € 105
TAW7 zo 24 aug 19.00 u vrij 29 aug 15.00 u € 405 € 105

Het TheaterAvontuur is op accommodatieschip De Avontuur of op skutsje Halve Maan met minimaal 8 en maximaal 20 kinderen. Prijzen zijn inclusief theaterlessen van Jeugdtheaterschool Dordrecht, zeilinstructie op valken, logies met alle maaltijden.

Flyer Theateravontuur Kinderen

Voor info kunt u ook de flyer Theateravontuur downloaden. Klik hiervoor op de rechter afbeeding.

Lipdub gemaakt tijdens Theateravontuur Kinderen 2011.