Schoolkampen

Al vele jaren staat Prego Zeilzwerven bekend als dé specialist op het gebied van . Daar zijn we trots op. We doen dit werk met veel plezier. Prego Zeilzwerven komt niet voor niets voort uit de initiatieven van docenten Lichamelijke Opvoeding (1986). Vanzelfsprekend is onze visie door de jaren heen bijgesteld, maar de actieve en groepsgerichte aanpak is ook nu nog steeds duidelijk herkenbaar in onze activiteiten.

In de afgelopen jaren hebben we een zeer rijke kamptraditie opgebouwd. Deze gebruiken we om goede zeilkampen aan te bieden. Zeilinstructie, avondactiviteiten, inkopen, koken, corvee… Dit alles kunnen wij in overleg met de school verzorgen. Natuurlijk kunt u ook zelf uw kamp verzorgen. Zwervend door Friesland of vanuit een vast accommodatie.

 

Boeken of meer informatie?

Voor het regelen van een raden wij aan om telefonisch contact op te nemen. Zo kunnen wij in overleg kijken welke data nog vrij zijn en welke mogelijkheden er voor de groep zijn. Ook kunnen we u dan exact vertellen wat de kosten zullen zijn. Dit is namelijk sterk afhankelijk van uw voorkeuren. Maar ter indicatie enkele voorbeeldprijzen voor een midweekkamp:

  • Skûtsje: €1770,-
  • Accommodatieschip De Avontuur stilliggend: €1105,-
  • Accommodatieschip De Avontuur varend: €2499,-
  • Valk: €150,-
  • Valk + instructeur valk: €225,-
 
4 daags kamp 85% van bovengenoemde prijzen
3 daags kamp 70% van bovengenoemde prijzen
Arrangement: (incl eten) op aanvraag

Introductiefilm