/

Een op een is een ideaal groepsuitje voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of teamtrainingen. Of ga een weekend het water op met familie of vrienden. Van april t/m oktober is het mogelijk om een te huren en met Prego Zeilzwerven over de Friese meren te zeilen.

op de Friese meren is een belevenis. Met een groep actief bezig zijn in de Friese buitenlucht, genieten van de stilte, de overweldigende natuur en alle aandacht voor elkaar en het . Of het nu gaat om een , of even weg met de , steeds weer blijkt op Friese Meren een groot succes.

Aan boord van het traditionele worden tijdens het zeilen de handen uit de mouwen gestoken. Het schip moet immers op koers blijven! Voor de actievelingen zijn er genoeg taken aan boord om actief mee te zeilen, de schipper en zorgen voor een goede uitleg van te voren. Ook is er plek om gezellig bij te kletsen of om van de omgeving te genieten.

We werken graag samen een geschikt programma met u uit. Of het nu een dagtocht of weekend betreft, Prego helpt graag met het mee denken om er iets onvergetelijks van te maken. Naast de goed onderhouden en gecertificeerde staat een ervaren en enthousiaste bemanning. Zij houden in de gaten wat de wensen en mogelijkheden van schip, weer en groep zijn. Verder hebben onze benedendeks ruimte om koffie te zetten, te lunchen of kunt u gerust naar het toilet gaan. Klik hier om de verschillende te bekijken.

 

Prijzen 2014

Wij raden u aan om telefonisch of per mail contact op te nemen. Zo kunnen wij in overleg kijken welke data nog vrij zijn en wat voor mogelijkheden er voor uw groep zijn.

  Dag
10.00h - 17.00h
Weekend
vrij 20.30h - zo 17.00h
Skûtsje Zelfverzoring
(max. 20 pers. per skûtsje)
€ 590,- € 1185,- (mei/juli/aug/sep)
€ 610,- (zaterdag) € 1230,- (juni)
  € 1110,- (mrt/apr/okt/nov)
Skûtsje Arrangement
(max. 20 pers. per skûtsje)
neem contact op € 110,- p.p. bij 20 pers.
 • Bij zelfverzorging huurt u het schip met bemanning. Het eten & drinken verzorgt u zelf.
 • Bij het arrangement zit bij de prijs inbegrepen: schip met bemanning, ontbijt, lunch en avondeten.
 • Tijdens feestdagen kunnen andere prijzen gelden.

Wilt u tevens gebruik maken voor ons accomodatieschip De Avontuur of een valk erbij huren, klik dan hier voor de prijzen.

Speciaal voor vrijgezellenfeesten, maar natuurlijk ook geschikt voor bijv. vriendenweekenden, hebben we een speciaal pakket samengesteld voor een dagtocht + overnachting of een weekend. Deze pakketten zijn inclusief lunch en BBQ en optioneel RIB varen (snelvaren in een speedboot, wakeboarden, waterskieen of op een banaan erachteraan). Klik hier voor meer informatie.

Prijzen zijn inclusief gas, water, bruggeld, schipper en maat. Exclusief havengelden.

Eten en drinken

U wordt ontvangen met een kopje thee of koffie. Verder kunt u kiezen de drankjes en maaltijden zelf  mee te nemen of door ons te laten verzorgen. Het is bijvoorbeeld heerlijk om aan het einde van de dag af te sluiten met een barbecue, maaltijd aan boord of een diner in een Fries restaurantje.

 • Uitgebreide koffie bij ontvangst  € 3,50 p.p.
 • Lunch  € 10,00 p.p.
 • Bij aankomst na het zeilen een hapje & drankje  € 4,- p.p.
 • Diner: pastamaaltijd  € 15,-
 • Bbq van de slager  € 20
 • Bbq via ‘de kok’  € 25
 • 3, 4 of 5 gangen menu prijs op aanvraag
 • Kok aan boord: prijs op aanvraag
 • Drankjes (fris, bier, wijn, sterk) op basis van nacalculatie  € 1,50 per drankje

Slecht weer

Wat is dat? Voor een zeiler is dat een windstille dag. Voor een niet-zeiler is dat regen. Vaak is er gelijktijdig wel wind, zodat het schip kan zeilen. Met een goed zeilpak (te huur voor € 20,- p.p.) en een schuingaand schip vallen de meeste druppels naast ons. Zo wordt de dag altijd een onvergetelijke ervaring.