tijdens een

Op zoek naar een origineel (actief) ? Kom dan naar Prego Zeilzwerven.

In overleg met jou als organisator maken we er een onvergetelijke dag of weekend van. Willen jullie bijvoorbeeld actief zeilen onder begeleiding van een enthousiaste schipper en maat en racen over de Friese meren met een authentiek , ‘s avonds ergens uit eten en op stap of liever afmeren op een eiland en daar barbecueën en een kampvuur?! RIBvaren, wakeboarden... er is van alles mogelijk en we denken graag met jullie mee!

Op slechts vijf kwartier rijden van bijvoorbeeld Utrecht en Amsterdam ligt het dorpje Akkrum waar de schepen op jullie liggen te wachten. Na een korte uitleg gaan we het water op en in overleg met jullie zoeken we een mooie daginvulling en eindbestemming.

 

Mogelijkheden bij een

Een volledig verzorgde overnachting of weekend op een skutsje. We varen over Friese meren en kleine slootjes richting een pittoresk dorpje waar je ’s avonds een mooi feest kan maken. De lunch wordt verzorgd en 's avonds wordt ook een verrukkelijke BBQ verzorgd.

Wil je het avontuur nog groter en spectaculairder maken? Het programma kan aangevuld worden met RIB varen. Dat wil zeggen: snelvaren in een speedboot, wakeboarden, waterskieen of op een banaan erachteraan! Gegarandeerd succes!

Een vrijgezellenfeest is mogelijk vanaf €55,- per persoon (voor een weekend).