Vrijgezellenfeest vier je in Friesland

Op zoek naar de perfecte invulling voor een vrijgezellenfeest? Kom naar Prego Zeilzwerven in Friesland voor een onvergetelijke vrijgezellendag!

In overleg met jou als organisator maken we er een uniek vrijgezellenfeest van, dat kan een dag (en dat kan ook met overnachting) of weekend zijn. Willen jullie actief zeilen onder begeleiding van een enthousiaste schipper en maat en racen over de Friese meren met een authentiek skûtsje? ‘s Avonds ergens uit eten en op stap? Liever afmeren op een eiland en daar barbecueën met een kampvuur? Of scheep in op ons motorschip Avontuur. Genoeg ruimte om met jouw groep een sushi workshop te krijgen, voor anker te gaan om de zonsondergang te aanschouwen en een kampvuur aan te steken. High-tea, RIB-varen, SUPpen, wakeboarden… er is van alles mogelijk en we denken graag met jullie mee!

 

Op slechts vijf kwartier rijden van Utrecht en Amsterdam ligt het dorpje Akkrum - centraal in Friesland - waar de schepen op jullie liggen te wachten. Na een korte uitleg gaan we het water op en in overleg met jullie zoeken we een mooie daginvulling en eindbestemming.

 • Een vrijgezellenfeest op een skûtsje is mogelijk vanaf € 27,25  per persoon (voor een dag) en € 57,25 per persoon (voor een weekend).
 • Een vrijgezellenfeest op schip Avontuur is mogelijk vanaf € 68,75 (voor een dag) en € 108,50 (voor een weekend) per persoon.

 

Bekijk alle prijzen

 

Aantal personen per schip:

 • op het skûtsje Verandering kan je met 25 personen zeilen, tot max 20 personen overnachten
 • op het skûtsje Halve Maan kan je met 20 personen zeilen, tot max 20 personen overnachten
 • op het schip Avontuur kan je met 12 personen varen, tot 16 personen overnachten
 • een combinatie van schepen is natuurlijk mogelijk.

De tijden

 • dagtocht: 10 uur t/m 17 uur
 • weekend: vr 20.30 uur t/m zondag 17 uur
 • voor overnachting: vanaf 18 uur
 • na overnachting: tot 9 uur

Meer informatie

 

Voorbeeld daguitje vrijgezellenfeest

Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie. Het wordt een actieve dag zeilen, afgewisseld met gieklopen, heerlijke lunch en misschien wel een ‘speciaal moment voor de vrijgezel’. Aan het einde van de dag eindigen we weer in Akkrum waar de barbecue klaar staat. Lunch, drankjes: we kunnen alles voor je regelen maar je mag het ook zelf meenemen.

 

Het is ook mogelijk om na het zeilen een volledig verzorgde overnachting aan boord te hebben. We varen over Friese meren en kleine slootjes richting een pittoresk dorpje waar je ’s avonds een mooi feest kan maken. ’s Morgens varen we tijdens het ontbijt terug naar de opstapplek waar je weer van boord gaat. Ook hier geldt dat we graag alles voor je regelen maar dat je het eten en drinken ook zelf kunt meenemen.

 

Voorbeeld vrijgezellenweekend

Is een dag (met overnachting) veel te kort voor jullie? Blijf dan de zondag ook nog met je vrienden aan boord. Vaar na je stapavond of kampvuureiland op de zondag nog relaxed terug naar de opstapplaats. Of maak er nog een spetterende zeildag van!

 

Wil je het avontuur nog groter en spectaculairder maken? Het programma kan aangevuld worden met SUPpen (Stand Up Paddling) of RIB varen (snelvaren in een speedboot), wakeboarden, waterskiën of met een banaan racen! Gegarandeerd succes!

 


Recensies van onze gasten:

“We konden onze eigen drank meenemen”
“Die Friezen kunnen goed feesten”
“Heb machtig mooi gezeild”

 

Fotoalbum vrijgezellenfeest

Prego Zeilzwerven:

 • Deskundige en enthousiaste begeleiders
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Vanaf ontvangst met koffie tot en met een taartje na het diner: alles is mogelijk
 • Actief meevaren
 • Prachtig vaargebied

Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl

 

 

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht in te vullen om het formulier correct te kunnen versturen.
Vul hier de uitkomst van de som in