Bedrijfsuitje Zeilen in Friesland

Gaat u een bedrijfsuitje organiseren en wilt u uw collega's eens echt verrassen met een bijzondere activiteit en accommodatie? Kies dan voor een dag(en) zeilen met Prego. Wij helpen graag met het bedenken en uitvoeren van een speciaal bedrijfsuitje in Friesland, op het water! 

Een dag zeilen op een echt skûtsje is het ideale bedrijfsuitje! Het actieve zeilen vindt plaats in een gezellige en ontspannen sfeer waarbij ook samenwerking van belang is. Het skûtsje heeft namelijk vele handen aan boord nodig om op gang te komen en de vaart er in te houden! Goed voor teambuilding en elkaar op een andere manier leren kennen. 

Uiteraard is er ook plek om rustig van de omgeving te genieten en gezellig met elkaar te kletsen. Ook kunt u aan boord een dag(-deel) vergaderen. In overleg met u maken we er een onvergetelijke zeiltocht in het mooie Friesland van!

 

Per skûtsje max 20 (skûtsje Halve Maan) tot 25 personen (skûtsje Verandering). Combinatie van meerdere schepen mogelijk.

 

Zeker bij teamtrainingen, vergaderingen of andere overlegmomenten is het schip Avontuur zeer aan te raden.

 

Meer informatie over het schip Avontuur

 

Het is ook mogelijk uw dag af te sluiten met een overnachting. Onze schepen hebben slaapmogelijkheden. Natuurlijk kunnen we ook een hotel op de wal voor u regelen.

Bedrijfsuitje op maat

Wij maken graag een programma op maat om uw bedrijfsuitje tot een geweldige ervaring te maken. Om een indruk te geven wat er bijvoorbeeld mogelijk is voor een bedrijfsuitje zeilen, hieronder een voorbeeld.

 

Hoe kan een bedrijfsuitje er uit zien? 

U wordt ontvangen met een kopje thee of koffie aan boord van onze schepen. Na de uitleg van schipper en maat gaat u aan de slag. De één stuurt, de ander hijst het zeil of bedient de zwaarden. Aan het einde van de dag keert het schip met bemanning terug in de haven. Wellicht een leuk idee om de dag af te sluiten met een hapje en drankje, een barbecue of een diner. 

 

Offerte op maat voor uw bedrijfsuitje

 

Direct contact

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons! De rekensom is om te controleren of het geen spam is.
Vul hier de uitkomst van de som in

Proef de sfeer

Bekijk het fotoalbum >>Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl