Familie-uitje: Zeilen in Friesland

Een dag of een weekend met je familie het water op is een hele belevenis. Jong en oud bij elkaar, samen het schip besturen, genieten van de buitenlucht en elkaars gezelligheid. Actief varen op een skûtsje of samen zijn op ons ruime motorschip Avontuur: er is van alles mogelijk!

 

De (kleine) kinderen hebben ook benedendeks ruimte om te spelen, de ouderen vinden een plekje om rustig van de omgeving te genieten, terwijl de (oudere) jongeren zich actief met het varen bezig houden. Alles is mogelijk om een familie uitje te organiseren om nooit te vergeten.

 

Schip Avontuur is varend geschikt voor 12 personen. Aan boord van een skûtsje kunnen maximaal 25 personen inschepen.

 

Bekijk de prijzen

 

Recensies

Genoeg afwisseling voor de jongeren: meehelpen met zeilen, voetballen op het eiland maar vooral het gieklopen vergeten ze niet snel meer

Sjef, 45
We zaten samen in hetzelfde schuitje

Dorus, 63
Heel leuk: zowel oma was mee als mijn zoontje van 5. Prachtig weekend gehad!

Yvette, 35

Informatie aanvragen

 

Voorbeeld dagtocht:

Varen op ons Skûtsje of op schip Avontuur

Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie aan boord van ons schip. Afhankelijk van weer & wind bepalen we de route. Aan boord van het skûtsje wordt het actieve zeilen op het grote meer afgewisseld met het varen door een sfeervol rustig slootje. Op schip Avontuur maken we een mooie reis over de Friese wateren. Vanuit de stuurhut of het zonnedek kan je prachtig de omgeving bekijken.

Tussen de middag leggen we ergens aan voor een lunch. Aan het einde van de middag zetten we weer koers naar Akkrum, de thuishaven. Er zijn al mogelijkheden vanaf € 27,25 p.p.

 

Voorbeeld familieweekend: 

Weekend varen aan boord van ons skûtsje of op schip Avontuur

Vrijdagavond scheep je in aan boord van een van onze schepen. Na een korte uitleg van de bemanning met een kopje thee of koffie worden de plannen voor het weekend gesmeed. Waar zal de tocht heengaan? Zaterdagmorgen na het ontbijt gaan de trossen los. Aan boord van het skûtsje worden de zeilen gehesen.

Rondom de lunch is er volop ruimte om te vissen, een balletje te trappen of lekker in de zon te liggen. De tocht vervolgt zich in de middag. Aan het einde van de dag leggen we aan op een onbewoond eiland waar een kampvuur gemaakt kan worden. Of we leggen aan in een dorpje om de plaatselijke horeca een bezoek te brengen. Op zondag wordt de terugtocht aanvaard. Aan het einde van de middag meren we af in Akkrum, de thuishaven. Er zijn al mogelijkheden vanaf € 57,25 p.p.

Prego Zeilzwerven:

  • Deskundige en enthousiaste begeleiders
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Vanaf ontvangst met koffie tot en met een taartje na het diner: alles is mogelijk
  • Actief meevaren
  • Prachtig vaargebied

Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl

 

 

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht in te vullen om het formulier correct te kunnen versturen.
Vul hier de uitkomst van de som in