Vriendenweekend of studentenweekend in Friesland

Wil je een onvergetelijk weekend met je vrienden, vriendinnen, mede studenten, dispuutgenoten of jaarclub? Kom dan een weekend skûtsje zeilen in Friesland: een gave ervaring die je zeker een keer meegemaakt moet hebben.

Hard aan touwen trekken, door een smal slootje schuiven en lekker genieten van een welverdiend drankje, een lekker hapje of een koele sprong in het water: steeds weer blijkt een weekend skûtsje zeilen in Friesland een groot succes!

In overleg met jullie maken we er een prachtig weekend van. Afhankelijk van de wind en jullie wensen verzint de bemanning een prachtige route. Opstappen in Akkrum of een plaats naar wens. Alles is mogelijk.

 

 

Bekijk de prijzen  Informatie aanvragen

 

 

Voorbeeld van een studentenweekend

Aan boord van het traditionele zeilschip ‘skûtsje’ worden tijdens het zeilen de handen uit de mouwen gestoken. Het schip moet immers op koers blijven! Voor de actievelingen zijn er genoeg taken aan boord om actief mee te zeilen, de schipper en maat zorgen voor een goede uitleg van te voren. Aan het einde van de dag leg je op een onbewoond eiland aan of meer je af in een Fries dorpje waar je de plaatselijke horeca bezoekt. Zondag aan het einde van de middag keert het schip met bemanning terug in de thuishaven. 

Direct contact

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons! De rekensom is om te controleren of het geen spam is.
Vul hier de uitkomst van de som in

Proef de sfeer

Bekijk het fotoalbum >>Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl