Teamtraining: voor jong en oud

Zeilen op een skûtsje is teamsport. Het is onmogelijk dit schip in je eentje te varen. Natuurlijk, we hebben een stuurman/-vrouw nodig. Maar is dat ook de beste positie om de touwtjes in handen te hebben? Wie bepaalt eigenlijk wanneer we overstag gaan? Alle hens aan dek om niet op lagerwal te geraken!

 

U kunt, naast het zeilen, zelf uw training verzorgen, maar Prego Zeilzwerven kan dat ook voor u doen. Onze deskundige en enthousiaste begeleiding helpt u graag op weg, maar opereert ook net zo lief op de achtergrond.

 

Het accommodatieschip Avontuur wordt als basis voor de teamtraining gebruikt worden. Met haar huiselijke sfeer en ruime opzet komt zowel de training, overleg of vergadering als het eten en drinken goed tot haar recht. Daarbij biedt dit schip de mogelijkheid om de teamtraining meerdaags aan te bieden. Douches en bedden zijn aan boord. Kijk hier bij schip Avontuur voor meer informatie over dit schip. Ook is het mogelijk in een hotel aan het water te overnachten.

 

Het leuke van een schip is dat het zich kan verplaatsen. We nemen ons ‘huis’ mee voor de teamtraining. De lunch kan dan ook op een andere plek zijn dan het diner. Of na de vergadering benedendeks is het, voor anker liggend midden op het meer, weer een geheel andere natuur om u heen.

 

Neem contact met ons op om uw wensen, ideeën en vragen door te nemen. Naar aanleiding daarvan kunnen wij u een prijs doorgeven. De trainerkosten zijn afhankelijk van uw wensen over de inhoud van de training. 

Voor algemene prijzen en informatie:

 

Prijzen   Informatie aanvragen

 

 

De sterke punten van Prego Zeilzwerven

  • Zeilen als teamsport;
  • Uw eigen trainer of via ons;
  • Zeer sfeervolle en prettige accommodatie (op verschillende plaatsen);
  • Zelfverzorging of all inclusive: alles is mogelijk. 

Informatie aanvragen

 

Voorbeeld van een dag teamtraining

De ontvangst is aan boord van ons schip Avontuur. Na het kopje koffie start benedendeks de eerste teamtraining. De groep verspreidt zich na een klein uur over het schip om in groepjes hun deel uit te werken. De schipper en maat van het  ‘skûtsje’ nemen de groep daarna mee aan boord. Na een korte uitleg steken zij van wal. Er wordt flink geoefend: vanmiddag is er immers de teamopdracht. Na de lunch op de Avontuur gaat de groep aan de slag, met elkaar en het schip. De trainer en bemanning van het skûtsje geven hun ogen en oren flink de kost. Zij begeleiden de nabespreking na aankomst. De afsluiting met barbecue geeft de dag een feestelijk tintje.

 

Recensies teamtraining

Prachtige metaforen met dat zeilen

Robert, 55


Normaal heb ik de touwtjes in handen. Ik ben blij dat mijn mannen vandaag mij gestuurd hebben” 

Arie, 56


De oefening om weg te komen van lager wal zal ik nog wel even onthouden

Anka, 34


De afwisseling van lekker eten, buitenleven, teamwork, aan de slag met elkaar: fantastisch!

Koen, 28

Prego Zeilzwerven:

  • Deskundige en enthousiaste begeleiders
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Vanaf ontvangst met koffie tot en met een taartje na het diner: alles is mogelijk
  • Actief meevaren
  • Prachtig vaargebied

Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl

 

 

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht in te vullen om het formulier correct te kunnen versturen.
Vul hier de uitkomst van de som in