Veelgestelde vragen

 

Eten & drinken of zelfverzorging?

Bij vrijwel al onze activiteiten kunt u kiezen of u het eten & drinken zelf wilt verzorgen of uit wilt besteden aan ons. Hier treft u een overzicht aan van de kosten als u het via Prego wilt regelen.

 

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Bij alle activiteiten die u via ons boekt, krijgt u een bevestiging per mail. De aanbetaling van 20% dient u, via een betaallink, binnen twee weken voldoen.

Het restantbedrag dient u drie of vier weken voor vertrek over te maken. Dit is afhankelijk van uw huurperiode. U krijgt ter zijner tijd een mail van ons, met betaallink, voor het restantbedrag. 

 

Waar is het kantoor?

Ons kantoor is aan boord van ons schip Avontuur. Dit schip ligt regelmatig in de haven van Akkrum maar is ook regelmatig onderweg. Daarom kunt u ons alleen op een mobiel nummer bereiken.

 

Wat is het adres?

Onze schepen liggen in jachthaven Drijfveer in Akkrum. Klik hier voor de routebeschrijving. Let wel: dit is niet ons postadres! Dat is postbus 2; 8490 AA Akkrum

 

We komen met meer/minder personen dan in het contract staat. En nu?

Dat is meestal geen probleem mits het aantal niet boven het maximum aantal personen per schip uitkomt (zie hieronder). Voor het eten en drinken kunnen wij tot 3 dagen voor vertrek doorgeven aan de slager en bakker dat er veranderingen zijn. De eventuele verrekening van meer of minder personen maken we aan boord of verrekenen we achteraf.

 

Hoeveel personen mogen mee per schip?

Voor een dag varen/zeilen geldt

  • Skûtsje Nynke 12 personen
  • Skûtsje Verandering 25 personen
  • Skûtsje Halve Maan 20 personen
  • Schip Avontuur 12 personen

 

Voor een meerdaagse tocht geldt

  • Skûtsje Nynke 12 personen
  • Skûtsje Verandering en skûtsje Halve Maan 20 personen
  • Schip Avontuur 12 personen

 

Wat neem ik mee?

Bij de bevestiging zit een link naar Belangrijke informatie waarin staat wat je mee dient te nemen. Natuurlijk is het afhankelijk welke activiteit er geboekt is. Over het algemeen geldt het dat het handig is een regenpak (dus ook een broek) mee te nemen. Voor een meerdaagse tocht dien je zelf een slaapzak/dekbed mee te nemen. Onze matrassen hebben schone hoezen en een kussen met sloop.

Direct contact

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons! De rekensom is om te controleren of het geen spam is.
Vul hier de uitkomst van de som in

Proef de sfeer

Bekijk het fotoalbum >>Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl