Skûtsje zeilen / skûtsjesilen in Friesland

Skûtsjesilen is een mooie belevenis die je een keer in je leven gedaan moet hebben. Je voelt de krachten op het schip wanneer dertig ton staal zich een weg door het water baant.

 

Aan boord van het traditionele skûtsje worden de handen uit de mouwen gestoken. Het schip moet immers op koers blijven! Voor de actievelingen zijn er genoeg taken aan boord om actief mee te zeilen, de schipper en maat zorgen voor een goede uitleg van te voren. Ook is er plek om gezellig bij te kletsen of om van de omgeving te genieten. Voor ieder wat wils.

 

Bekijk de prijzen

Een geweldige vaartocht

Of het nu een dagtocht (met overnachting), weekend of (mid-)week betreft, Prego Zeilzwerven helpt graag met het meedenken om er iets onvergetelijks van te maken. Naast de goed onderhouden en gecertificeerde schepen staat een ervaren en enthousiaste bemanning tot uw beschikking. Zij houden in de gaten wat de wensen en mogelijkheden van het schip, het weer en groep zijn. Onze skûtsje hebben benedendeks een sfeervol verblijf met keuken en toilet. Dus alle luxe is aan boord om er een geweldige vaartocht van te maken.

 

Informatie aanvragen

Direct contact

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons! De rekensom is om te controleren of het geen spam is.
Vul hier de uitkomst van de som in

Proef de sfeer

Bekijk het fotoalbum >>Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl