Odet

Ik ben Odet de Graaff en sinds 1995 eigenaar van Prego. Heb daarvoor een opleiding gedaan in Nijmegen, een voorloper van de SPH. Hield me bezig met spel & sport en theater. Geen toeval dat ik bij Prego ben uitgekomen! Ik woon in Sneek en in de zomer vooral op het water. Vind het nog steeds prachtig om met de schepen en groepen op pad te gaan.

 

Odet de Graaf

 

 

Er is een grote klup vrijwilligers die, naast hun studie of baan, ons meehelpen tijdens de vaartochten. Zonder hun enthousiasme, goede zin en spierballen, kunnen we niet. Ze hebben allemaal een opleiding gedaan bij Prego Zeilzwerven en kiezen ervoor om in hun vrije tijd een dag, weekend of week mee te varen. Vaartechnisch staat een ieder zijn of haar 'mannetje', maar vooral met hun aanwezigheid zijn ze belangrijk voor de sfeer binnen Prego. Kom kennismaken met ons als we je aan boord verwelkomen!

Richard

Ik ben Richard Willart en ben ooit deelnemer geweest tijdens een zeilkamp van mijn middelbare school. Werd eerst valkinstructeur, maat en schipper en ben sinds 2010 mede eigenaar. Ik woon nu ook op een schip. De technische kanten van de schepen hebben geen verrassingen meer voor mij. Mijn ervaring als havenmeester in het zuiden des lands komt nu goed van pas. Zeilen is mijn hobby, skûtsjesilen mijn passie!

 

Richard Willart

  

Prachtig vaargebied

Knallen op de meren, glijden door de slootjes

  

Bemanning vaart actief mee

Enthousiaste en deskundige begeleiding

  

Alles is mogelijk

Zelfverzorging of all-inclusive

Direct contact

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons! De rekensom is om te controleren of het geen spam is.
Vul hier de uitkomst van de som in

Proef de sfeer

Bekijk het fotoalbum >>Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl