Avonturenweek (8 t/m 12 jaar)

Houd je van avontuur en wil je leren zeilen? Dan past deze Avonturenweek helemaal bij jou!

Samen met andere kinderen ga je een week op vakantie. Het bijzondere is dat je aan boord van een schip woont. Je vaart hiermee elke dag naar een andere plek. Zo ontdek je Friesland vanaf het water en word je iedere dag ergens anders wakker. 

Het schip was vroeger een vrachtschip. Tegenwoordig vervoeren we geen vracht meer maar in het ruim vind je nu een keuken en een gezellige ruimte om te zitten, te eten en spelletjes te doen. Voorin het schip zijn de kooien (jij noemt dat vast een bed.) 

We varen samen met jou, je (nieuwe) vakantievrienden en de superleuke begeleiders door Friesland het avontuur tegemoet!

 

Wat ga je allemaal doen tijdens deze Avonturenweek? Zeilen in een valk (zeilboot), een speurtocht op het water, een bezoekje aan een dorpje, naar het Kameleoneiland, kampvuur maken, knutselen, lekker chillen, eten koken, bommetjes competitie, achteruit zeilen, een keer sturen op de Avontuur, weerwolven, zwemmen en nog veeeel meer!

 

Data en prijzen

Voor de ouders

In deze Avonturenweek maken de kinderen op allerlei wijze contact met het leven op en rond het water. De week wordt begeleid door de schipper, maat en enthousiaste zeilinstructeurs. We hebben 1 deskundige begeleider op 3 (en soms 4) kinderen. Het zijn allemaal mensen die gewend zijn om met groepen te werken. Ze zijn opgeleid door Prego Zeilzwerven en staan garant voor een week met veel plezier en afwisseling met de daarbij horende veiligheid. Bij het zeilen, het zwemmen, het koken, spelen, dorpje bezoeken: altijd is er een begeleider bij. Er is een duidelijke structuur tijdens de week. Je kunt je kinderen met een gerust hart bij ons achterlaten.

Zeilen in de zomervakantie

We bieden de Avonturenweken in de zomervakantie aan, kijk hier voor actuele data. De zeilvakanties starten op zondag begin van de avond en eindigen op vrijdagmiddag. Halverwege de week bellen de kinderen met de ouders. We starten en eindigen in Midden-Friesland.

 

Inschrijven

Aftermovie kinder- en jongerenvakantie 2021

  

Begeleiding

Enthousiaste en deskundige begeleiding

  

Structuur

Duidelijke structuur in de week, volop afwisseling

  

Zwerftocht door Friesland

Elke dag een andere plek

Direct contact

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons! De rekensom is om te controleren of het geen spam is.
Vul hier de uitkomst van de som in

Proef de sfeer

Bekijk het fotoalbum >>Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl