Jongerenvakantie Zeilzwerven (13 t/m 16 jaar)

Op deze actieve jongerenvakantie maak je samen met je leeftijdsgenoten een zeiltocht door Friesland.

Het zeilen op een skûtsje, waar je met je (nieuwe) zeilvrienden en de schipper en maat je handen vol aan hebt, wissel je af met het varen op een valk. Op de valk geeft een zeilinstructeur zeilles en neemt het reilen en zeilen met je door.

 

Omdat we tijdens deze zeilzwerf vakantie aan boord van het skûtsje wonen, hoeven we niet elke avond op dezelfde plek terug te komen. Dat maakt mogelijk dat we heel Friesland kunnen verkennen en zo ziet elke dag er weer anders uit. De ene keer overnacht je in een haven, dan weer op een eiland en soms gewoon midden op het water als we “voor anker gaan”.

 

Hoe de week er uit komt te zien is grotendeels afhankelijk hoe de wind waait en wat jou wensen zijn. We zeilen natuurlijk elke dag, soms ook ’s avonds. Ook is er tijd genoeg voor een te gek (en maf) avondspel, een kampvuur, een avondzeiltocht, Friesland en haar dorpen verkennen, zeilles krijgen, chillen en nog veel meer!

 

Data en prijzen

Zeilvakantie in Friesland

Bij Prego Zeilzwerven is een zeilvakantie méér dan alleen zeilen. Natuurlijk, we zeilen veel. Vooral (en zeker niet alleen!) overdag. Aan het einde van de week krijg je geen zeildiploma. Maar de kans is wel groot dat je voorgoed aan het zeilen verslaafd bent geraakt!

De schipper, maat en valkinstructeur begeleiden het zeilkamp. Ze zijn opgeleid door Prego Zeilzwerven, hebben hart voor zeilen en vinden het leuk om met een groep op stap te gaan. Ze werken vanuit de gedachte: ”samen met onze vakantiegangers gaan we er iets bijzonders van maken”. Voor jou als opstapper betekent dit dat ook jij je handen uit de mouwen moet steken. Zo draag je met z’n allen een steentje bij aan een gave jongerenvakantie. En alleen op deze wijze kan een week zeilen uitgroeien tot een echte Prego Zeilzwerfvakantie; een intense ervaring die je niet snel vergeet!

 

Inschrijven

Aftermovie kinder- en jongerenvakantie 2021

  

Begeleiding

Enthousiaste en deskundige begeleiding

  

Structuur

Duidelijke structuur in de week, volop afwisseling

  

Zwerftocht door Friesland

Elke dag een andere plek

Direct contact

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons! De rekensom is om te controleren of het geen spam is.
Vul hier de uitkomst van de som in

Proef de sfeer

Bekijk het fotoalbum >>Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl