Bedrijfsuitje Zeilen in Friesland

Een dag zeilen op een echt skûtsje is het ideale bedrijfsuitje! Het actieve zeilen vindt plaats in een gezellige en ontspannen sfeer waarbij ook samenwerking van belang is. Het skûtsje heeft namelijk vele handen aan boord nodig om op gang te komen en de vaart er in te houden! Maar er is ook plek om rustig van de omgeving te genieten of met elkaar gezellig te kletsen. Ook kunt u aan boord een dag(-deel) vergaderen. In overleg met u maken we er een onvergetelijke zeiltocht in het mooie Friesland van!

 

Per skûtsje max 20 (skûtsje Halve Maan) tot 25 personen (skûtsje Verandering). Combinatie van meerdere schepen mogelijk.

 

Zeker bij teamtrainingen, vergaderingen of andere overlegmomenten is het schip Avontuur zeer aan te raden. Klik hier voor meer informatie.

 

Het is ook mogelijk uw dag af te sluiten met een overnachting. Onze schepen hebben slaapmogelijkheden. Natuurlijk kunnen we ook een hotel op de wal voor u regelen.

 

Bekijk de prijzen

Voorbeeld van een dag Skutsje Silen in Friesland

U wordt ontvangen met een kopje thee of koffie aan boord van onze schepen. Na de uitleg van schipper en maat gaat u aan de slag. De één stuurt, de ander hijst het zeil of bedient de zwaarden. Aan het einde van de dag keert het schip met bemanning terug in de haven. Wellicht een leuk idee om de dag af te sluiten met een hapje en drankje, een barbecue of een diner. 

Er zijn al mogelijkheden vanaf € 27,25 p.p.

 

Recensies

De afwisseling van lekker eten, buitenleven, teamwork en met je handen werken: fantastisch!” 

Koen, 28

Heerlijke ongedwongen sfeer…” 

Mireille, 52

Tsjonge, op ons bedrijfsuitje moest ik pas werken!

Richard, 25

Prego Zeilzwerven:

  • Deskundige en enthousiaste begeleiders
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Vanaf ontvangst met koffie tot en met koffie na het diner: alles is mogelijk
  • Actief meevaren
  • Prachtig vaargebied.

Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht in te vullen om het formulier correct te kunnen versturen.
@