Andere koers

Jarenlang hebben we met toewijding en passie zeiltochten georganiseerd, maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Odet en Richard, de huidige eigenaren, zetten koers naar nieuwe horizonten en zoeken met enthousiasme naar opvolger(s) voor Prego. 

 

Overname

Ons bedrijf staat open voor overname, maar we bieden de schepen ook los aan voor verkoop. Prego beschikt over vier prachtige schepen - 1 luxe motor en 3 skûtsjes. Deze schepen, gecertificeerd en goed onderhouden, zijn ideaal voor groepstochten. Ze stralen stuk voor stuk prachtig vakmanschap uit.

 

Met een mix van trots en melancholie zoeken we een nieuw "baasje" voor ons bedrijf of een van de schepen. We laten ons bedrijf met een glimlach en een beetje pijn in ons hart achter, maar we weten dat het tijd is voor iets anders. Misschien is het wel jouw tijd voor een nieuwe stap.

 

Interesse

Ben je geïnteresseerd in dit avontuur? Neem gerust contact met op met onze makelaar. We hopen dat ons bedrijf of een van onze schepen een mooie nieuwe bestemming vindt.

 

Website makelaar

Informatie schepen

- Avontuur (luxe motor)
- Verandering (skûtsje)
- Halve Maan (skûtsje)
- Nynke (skûtsje)


Vooruitblik 2024

Tot nu toe hebben we nog geen enthousiaste opvolger gevonden die het bedrijf met dezelfde passie wil voortzetten. We gaan daarom door en de agenda voor 2024 begint alweer aardig gevuld te raken. Iedereen kan voor 2024 tochten bij ons boeken. Uiteraard begeleiden we alle tochten met dezelfde deskundige bemanning en het enthousiasme dat je van ons gewend bent. 

 

Mocht er in de tussentijd een koper op ons pad komen, dan zal de overname pas na het vaarseizoen 2024 plaatsvinden. Alle tochten die nu geboekt worden, gaan gegarandeerd door.

  

Prachtig vaargebied

Knallen op de meren, glijden door de slootjes

  

Bemanning vaart actief mee

Enthousiaste en deskundige begeleiding

  

Alles is mogelijk

Zelfverzorging of all-inclusive

Direct contact

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons! De rekensom is om te controleren of het geen spam is.
Vul hier de uitkomst van de som in

Proef de sfeer

Bekijk het fotoalbum >>Navigatieadres Prego

Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

tel: 06 515 898 08
prego@zeilzwerven.nl